Funia violetă

“Traian Băsescu a afirmat în cadrul declaraţiei de presă de vineri seară, de la Palatul Cotroceni, că nu va mai candida vreodată pentru funcția de președinte, precizând că are o meserie și că a avut grijă ca, la fiecare cinci ani, să își reînoiască livretul de comandant de navă.

„Sigur nu voi mai candida vreodată la funcţia de preşedinte” a declarat Traian Băsescu după aflarea rezultatului votului din plenul reunit al Parlamentului.

„Eu am o meserie, niciodată nu am rămas cu livretul de comandant de navă invalid, la fiecare cinci ani l-am reînnoit. Înainte de a atinge vârsta de pensionare, aş vrea să mai fiu la comandă pe puntea unei nave” a precizat acesta.

Este deja cunoscut faptul că Traian Băsescu s-a prezentat în repetate rânduri în faţa parlamentarilor, cu precădere în momentele de cumpănă, purtând cravată violet și readucând astfel în discuție ideea că şeful statului foloseşte unele magii pentru a-şi spori reuşitele în lupta cu adversarii politici.”

Sursa: http://www.antena3.ro/romania/cravata-violet-nu-i-a-mai-purtat-noroc-se-va-intoarce-traian-basescu-pe-mare-vezi-ce-a-declarat-174552.html

„Sigur nu voi mai candida vreodată la funcţia de preşedinte” zice Băsea, comițând o nouă încălcare a Constituției, conform  Art. 81 din Constituție, alineatul 4, nicio persoană nu poate îndeplini funcţia de Preşedinte al României decât pentru cel mult două mandate.  S-a mai șters odată la fund cu Constituția, dar ce mai contează, el să fie sănătos.

Băsescu a folosit bineînțeles cravata violetă, eu am numit-o altfel în titlu, sper să aibă parte de așa ceva. Și da, doamnelor, domnișoarelor și domnilor, Băsescu se vrea pe mare.  Să sperăm că aceea va fi o mare … pușcărie.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s