Una peste muian lui Badea Traian

PDL şi satelitul lui UNPR au atins culmea neruşinării cu campania lor electorală. Numai ce am văzut eu în Herăstrău costă enorm. Acum nişte zile a fost o manifestare „cultural-artistică” în care erau promovați Prigoană-Pliciu-Gunoiu și micuțul Paleologu zis și Micul Paleolitic, muzică populară mai mult, prezentatoare era Vasniuca, celebra prezentatoare-dansatoare moldavă de la Etno. „Gala” a început cu niște ode dedicate măreței personalități prigonice, cântate în stilul Șeicaru-Socaciu din ultima perioadă a cenaclului Flacăra.

Ieri am fost să citesc în Herăstrău și ce  să vezi? Ditamai montgolfierul parcat în mijlocul parcului! Mi-am zis: ”Nene, uite ce-au ajuns să facă unii ca să câștige bani, plimbă lumea cu balonul!”. Când colo, când am trecut de balon și m-am întors să-l mai privesc, am văzut ditamai poza cu candidatul UNPR pentru sectorul 1, nu i-am reținut numele! Rușine! Huo!

Cetățeni, hai să-i prigonim pe băieți și să le dăm mâine peste muian! În campania aceasta verde-portocalie s-au cheltuit sute de milioane de Euro, poate chiar un miliard de Euro. Banii aceştia, cetăţeni, nu sunt ai pedeleului, sunt ai noştri, furaţi de la noi. Hai  să-i facem mâine pe băieţi, să-i vedem muşcându-şi mâinile pentru grămezile de euroi cheltuite degeaba!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s