Adrian Năstase

Adrian Năstase a fost condamnat azi, de către Înalta Curte de Casație și Justiție, la doi ani închisoare, confiscarea sumei de 38.217 lei și plata în solidar cu Irina Paula Jianu, Diana Gasparovici, Marian Ioana si Bogdan Popovici, Cristian Mihail Vasile și societățile Arond SRL si Eurografica SRL a peste 300.000 de lei despăgubiri. Unul din cei trei judecători, doamna Cristina Rotaru, a făcut opinie separată susținând achitarea lui Adrian Năstase. Adrian Năstase, bineînțeles, va face recurs. Amănunte în agenda.ro.

Mult timp am crezut în vinovăția lui Adrian Năstase. Am crezut, în vremea guvernării PDSR, că Năstase este cel mai mare bandit din țară. Acum nu mai cred în vinovăția lui Adrian Năstase ca înainte. El a început să arate ca un pigmeu pe lângă Traian Băsescu, Mircea Băsescu, familia Băsescu, în general, și clica PD-L.

Anunțuri

7 responses to “Adrian Năstase

 1. eu cred, totusi, ca a facut smecherii sa aiba bani pentru campanie. in conferinta de presa, daca ati urmarit, a facut apel la colegii sai sa nu-l lase, ca nu a pus singur afise ele electorale… toti politicienii au facut jaf in tara.

 2. Nea Adita e cel mai sfant!!!!!!!!!

 3. N-am simpatie pentru Adrian Năstase. Un tip arogant şi care nu e ce a vrut să pară, adică un politician de stânga. Îmi amintesc o băşcălie a lui: „Cred că ar trebui să organizăm un referendum ca să vedem dacă poporul român vrea mărirea salariilor profesorilor” !
  Face parte din lunga serie de indivizi care începe cu Ion Iliescu şi care a semnalat că merge spre stânga, dar a mers către dreapta. A.N. nu este un înger, dar nu am dreptul să spun că este vinovat de lucrurile pentru care a fost condamnat.
  Condamnarea lui este, în mare parte, un fel de reglare de conturi între mafiile politice. Cu alte cuvinte, cred că are dreptate când spune că motivaţia condamnării a fost politică, deşi opinez că nu e numai politică.
  Dacă nu se schimbă ceva esenţial şi Traian Băsescu va fi condamnat, condamnarea lui va fi, de asemenea, mai degrabă politică decât juridică.

  Din aceste enunţuri ale mele nu trebuie să înţelegeţi că am naivitatea de a crede într-o justiţie curată, necontaminată politic, într-o Dreptate absolută. În societatea marcată profund de raporturi antagoniste de clasă instituţia Dreptului are, inevitabil, un caracter de clasă.

 4. E un sentiment uman nobil: compasiunea pentru cel căzut.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s