Golum

Golum din deal

Pesediștii au vrut să arate că ei îl fac pe Geoană, dar uite că s-au făcut pe ei înșiși, au arătat că sunt prostănaci. În politică, ca și la război și în dragoste, acțiunile trebuie cântărite. Cu un președinte hormonal scos în față de grupul de la conducere pe principiul „Capul lui Moțoc vrem!”, care s-a dovedit până la urmă a fi de fapt ”Proști, dar mulți”, prima confruntare serioasă cu pedeleul de dinainte de alegerile din 2012 a avut ca rezultat un eșec jalnic pentru pesede.

Până la urmă, chiar așa, de ce să fie președintele Senatului pesedist când poate să fie foarte bine pedelist? De ce Geoană și nu Blaga? De ce să nu râdă de prostănaci și să-și frece mâinile de mulțumire Golum din deal?

Anunțuri

8 responses to “Golum

 1. problema ridicola este ca psd a retras sprijinul pentru ca geoana era un invins in alegeri, iar pdl propulseaza ca nr 2 in stat invinsul din alegeri.

 2. 1. da de boii care au votat cu Geoana de ce nu zici nimic ?
  2. nimic mai gresit decat „în dragoste acțiunile trebuie cântărite” – daca cantarire este, dragoste NU este.

  • Nu văd o diferenţă enormă între dreapta şi stânga la noi, ci doar o enormă asemănare – toţi fură admirabil.

   Hai să ne gândim la cazul unui bărbat care tocmai s-a îndrăgostit de o femeie pe care a cunoscut-o de curând. Acesta poate acţiona într-un mod impetuos, care să o sperie pe respectiva (am văzut cazuri) sau îşi poate cenzura un pic comportamentul, adoptând o minimă prudenţă, un pas înainte, o analiză, până ajunge la momentul când se simte în largul lui, se poate manifesta după pofta inimii. Este adevărat, există şi relaţii blagoslovite, care încep şi continuă frumos, firesc. Dacă cântărire nu este, eşec poate să fie.

  • asta-i mai degraba tactica/strategie fotbalistica tip Cornel Dinu 3-4-3 de introdus bashica in atze. n-are nicio legatura cu dragostea de dragoste ce face din om neom. si-l tampeste la capete.

  • Ca să fii impetuos, pasional, trebuie să ai și cu cine. Nu neg pasiunea care te înnebunește, însă, după cum spuneam, trebuie să ai și cu cine.

   Iar după o vârstă, e bine să gândești în primul rând cu creierul.

 3. Tipica coada (cacofonie deliberata) liberala.

  PSDisti pontei sint jucati inca dinainte de alegerile prezidentiale, alianta asta de forma nu face decit sa mentina alianta de fond (DA) la putere, prin rotatie.

  Cum au sabotat alegerile prezidentiale si l-au mentinut pe Basescu, tot asa de sigur vor „ajuta” ca alegerile parlamentare sa produca un blocaj mai zdravan decit cel prezent.

  N-are mare importanta, e prea tirziu, toata pegra asta va fi maturata cit de curind de valul pornit in alte parti. Ce va urma nu stie nimeni, dar cu mortii-vii din triada antiromaneasca nu mai merita pierdut timpul.

 4. Da, e jalnic ce se întâmplă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s