Lorena Lupu

Sursa poză: saitul tritonic

Un articol politic serios, foarte sugestiv pentru vremurile pe care le trăim, ce aparține actriței și scriitoarei Lorena Lupu, articol apărut de curând în revista Vice.

Anunțuri

4 responses to “Lorena Lupu

  1. Eu v-am spus mai demult ca Lorena Lupu este comisar sovietic sub acoperire si dvs. ati luat-o in gluma. Uite ca lucrurile se confirma. Cred ca Pinalty a dat in sfarsit de dracu.

  2. A avut curaj cu acel articol, d-le Liviu. Să te iei de un membru și cotizant marcant al PDL e ceva, în condițiile în care la noi s-a instaurat o dictatură oligarhică a acestui partid. Pinalti nu are cum s-o dea de dracu’ în dictatura confraților lui, dar ce a făcu LL e un semn că presa nu a cedat, se luptă. Băieți ar vrea să reducă toată presa la tăcere, fie cumpărând-o, fie intimidând-o.

  3. hahahahahaha!!! SA TE IEI DE UN MEMBRU MARCANT AL PDL, E CEVA…
    hahahahahahah!!! mai Bogdane, te credeam om serios..toata lumea se ia de membrii marcanti ai pedele, incepind cu mirciulica-spagat-total, trecind prin rigorile deontoloage ale ziaristilor cetepopisti asmutiti de haita pedeserista care nu mai poa sa fure, trecind apoi prin fluieraturile birjaresti ale asistatilor social, betivi, puturosi si cioranian de fudui si terminind cu scriitorasii si actorasii scremuti, care ratind sansa de a deveni divi si dive pe motive, fie de emancipare prematura a discipolului, fie de ingurgitare selectiva ale capatosului, incropesc si ei niste aprecieri dinesciano-limbiste, la gindul ca seful sau liberalo-corporatist o sa tina cont inainte de a fi obligat sa moara sau sa mearga la fisc.
    Eu cred ca pentru bucurestenii scremuti geometria politico-sociala apare deformata din cauza aglomeratiei..hahahahahahahahahah!!!
    Bogdane, deci..nu-ti fa loc cu coatele, fii bucurestean liber, suna provincia!

  4. bogdane, hai ma da-o naibii, mai ții mult postarea asta postcoitum?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s