Scandalul Severin

Lui Severin i s-a ridicat imunitatea de europarlamentar. Acesta va fi cercetat de procurori în libertate .

PS

Adrian Severin, un Tano Caridi al politicii româno-strasbourgheze?

Reclame

6 responses to “Scandalul Severin

 1. Nu că m-ar interesa procedurile unei organizații ilegale, așa-zisul parlament UEist, dar cine i-a ridicat imunitatea, plenul?

  Severin, la fel ca alți isărești, iliești, civi(li)ci, ciobănași sau alții dintre cei care se vor cu șorț, prin comisii trilaterale, cluburi de la Roma și alte masonerii mai mici sau mai stupide, mari „arhitecți” de Davos, au sau au avut impresia că reprezintă ceva prin… legăturile lor vinovate. Rotițe care se miră cînd le vine vremea să fie înlocuite. De obicei, printr-un șut în cur.

 2. Severin a dovedit ca are gena ca multi romani de gainari.A facut o gainarie si a fost prins.Daca dadea cateva tunuri cum da capitalisti versati se punea batista pe tambal.

 3. @bogdan

  Afirmatie toxica a turnatorului Stoenescu:

  „Asasinarea lui Duca a compromis si planul moral”

  Tocmai ca strivirea paduchelui masonic a fost un semnal clar in ceea ce priveste seriozitatea Legiunii. Dupa lichidarea tradatorului I.G Duca s-au inregimentat mari figuri ale intelectualitatii romanesti. Daca era vorba de moralitate compromisa, Legiunea nu avea cum sa devina asa de populara. Legionarii au demonstrat ca nu se joaca, lichidarea Iscarioteanului a
  fost semnalul clar ca tradatorii credintei si ai natiunii nu sunt in siguranta.

  In continuare Stoenescu blasfemiaza:

  „Retrospectiva tuturor datelor cunoscute asupra asasinării lui I.G. Duca conduce la concluzia că instigatorii atentatului au fost Nae lonescu şi Puiu Dumitrescu — din ordinul regelui — şi că Mişcarea legionară a fost doar executantul”

  Valeu! Faptul ca regele Carol nu-l avea la inima pe Duca, nu inseamna ca Legiunea a executat ordinele lui. Regele stia ca masonul o sa fie lichidat, ca nu a luat masuri, nu inseamna ca a avut intelegere pe sub masa cu legionarii. Relatia cu Carol a fost de rivalitate crunta, o demonstreaza chiar viata, o demonstreaza faptele. Carol a prigonit Legiunea, in nici un caz legionarii nu-i executau ordinele. Nu doar Carol stia, stia intreaga tara, stia si Duca. Au fost avertismente clare si repetate, Cantacuzino – Granicerul l-a contactat de mai multe ori, toata lumea stia ca daca nu se astampara legionarii il taxeaza. Conflictul era la vedere, nu era ceva de culise. Deloc intamplator, doi dintre cei trei Nicadori erau aromani, mai exact Caranica si Belimace. Motivele lichidarii au fost date de acordul ala de stramutare a 300.000 de evrei
  in Romania, in conditia in care Duca punea piedici si ponegrea pe refugiatii aromani. Ii primea pe jidovi si ii nenorocea pe fratii aromani
  care fugeau din Grecia din cauza pogromurilor. Adica fratii nostrii nu aveau loc in tara, in schimb sionistii erau primiti de guvern cu bratele deschise. Fara discutie, a contat si dizolvarea abuziva a Garzii, arestarea si asasinarea legionarilor. Nu insist asupra aspectului, e cunoscut in comparatie cu celelalte. Lichidarea tradatorul I.G Duca a fost o necesitate, sub nici o forma nu a fost o fapta izvorata din nu stiu ce capriciu. E regretabil ca nu l-au lichidat si pe masonul Titulescu.
  Stoenescu, turnatorul din lichelism, continua sarabanda ticalosiilor:

  „Istoria ne învaţă că firme cu acelaşi text nu au şi acelaşi conţinut. Faza primului deceniu de activitate politică a Mişcării legionare nu poate fi egalizată cu faza sa finală, cînd a ajuns la putere, a provocat rebeliunea şi apoi s-a fărîmiţat, continuînd să supravieţuiască ideologic, prin unii membri şi simpatizanţi, în Partidul Comunist”

  Lovitura lui Antonescu, savarsita cu sprijin german se numeste „rebeline legionara”? Ce rebeliune e aia cand legionarii deja erau la putere? Rebeline se numeste rezistenta in fata puciului lui Antonescu? Ca nu au acceptat ca Maresalul sa fie si Comandant al Legiunii, inseamna ca au gresit? De ce Stoenescu nu scoate nici un cuvant despre faptul ca legionarii au confiscat arhiva masoneriei? Are cineva impresia ca acest act e nesemnificativ? De ce turnatorul nu are curaj sa spuna ca asa zisa rebeline a avut loc la cateva zile dupa ce legionarii au dat buzna peste masoni? Ce coincidenta, imediat dupa treaba asta, Antonescu da ordin sa fie scosi legionarii de la conducerea prefecturilor etc. Treaba asta nu inseamna nimic? De exemplu, Misu Antonescu, unul din sfatuitorii Maresalului a fost filat de legionari, l-au fotografiat la o sedinta a masoneriei. De ce delatorii lui Sima nu zic nimic de conflictul cu germanii? Cand s-a trecut la romanizarea economiei, Hitler, a pus fonduri la dispozitia unor sasi si svabi ca sa puna gheara pe anumite intreprinderi. Legionarii au facut scandal, nu erau de acord, practic plecau evreii din fruntea unor intreprinderi si veneau germanii. Mai
  doreau si participarea cot la cot cu romanii in marile intreprinderi industriale. Toata lumea a avut motive sa semene discordia intre Sima
  si Maresal. Germania nu avea nevoie de nationalisti romani, dorea carne de tun si acces liber la resurse. Antonescu a inchinat tara, nu legionarii. Pacat ca nu a mers cu legionarii. S-a convins de intrigile tesute in jurul sau odata cu actul de tradare de la 23 August.
  Ideologic national-legionarismul a supravietuit in partidul comunist? O ineptie mai mare ca asta rar intalnesti. Cine sunt aia care au facut posibila supravietuirea ideologica a national-legionarismul in partidul comunist? Stoenescu e cam ezitant atunci cand vine vorba de nume.
  Nu prea a facut nominalizari. Slab de tot la capitolul asta.

  „Mişcarea legionară trebuia să migreze spre Stîngă, pentru că majoritatea populaţiei, aşa cum am descris-o în capitolul despre perioada interbelică, era puternic orientată social către Stînga”

  Stoenescu e sanatos la cap? Ce chestii puerile emite acest turnator.
  Populatia era de stanga? D’aia erau comunistii romani erau nesemnificativi ca numar in interbelic. Legiunea a fost si ramane vesnic orientata catre Ortodoxie. Alta cale nu exista. Legiunea nu a negat niciodata Credinta, familia, institutia monarhica (in ciuda conflictului
  cu Carol) si dreptul la proprietate. Chiar eu am postat intr-un comentariu ce e cu „crezul socialismului national-crestin”. Tine de LANC si „Garda Constiintei Nationale” a lui Pancu, episodul dateaza din 1920. Nu are treaba cu Legiunea, care a aparut in 1927. Se supara stangistii veritabili cand citesc de Biserica, regalitate si initiativa privata in acel „crez”. La genul ala de „socialism” ader si eu 🙂 Poate il conving si pe dl.Liviu sa se lepede de religia bolsevica. Faptul ca au fost infiltrati agenti comunisti, acum nu mai e secret. Dar astia nu au fost in viata lor legionari. Dovada antibolsevismului legionar a fost facuta de martiri.
  In afara delatorilor, nimeni nu poate nega acest fapt.
  Nu are sens sa reproduc toata cartea, ideea e ca resping tezele turnatorului. Sa amesteci doctrina legionara cu cea bolsevica e cel putin ciudat. Sa-l pui pe Stoenescu sa-si dea cu parerea despre Legiune e sinonim cu „condamnarea comunismului” facuta de Tismaneanu.

 4. TLC, unele din chestiunile de mai sus le-am discutat de-a lungul timpului. Cu scuzele de rigoare, nu o să discut decât două acum, pe de-o parte am o perioadă foarte aglomerată, iar pe de altă parte, trebuie să mă mai documentez și să-mi reîmprospătez cunoștințele.

  Despre ce a însemnat asasinarea lui Duca, un pion naiv al masoneriei – spre deosebire de Titulescu, care nu era naiv – știi poziția mea, este neschimbată. Nu te poți poziționa ca vector al renașterii naționale și să ucizi.
  Vorbind de Stoenescu, opinia lui, per total, este favorabilă mișcării.

  Ce a însemnat că spiritul codrenist a supraviețuit în ceaușism? Este vorba nu de un mixaj doctrinar, ci de perpetuarea naționalismului, a unui bazat pe glorificarea marilor personalități ale neamului nostru și a unui trecut presărat cu fapte mari, noi,românii, ca popor, erijându-ne în continuatorii acestui trecut în ceaușism, în ideea de crea un prezent și un viitor măsură.

  Naţionalismul se opune comunismului, universalist. Comunismul ceauşist naţionalist nu a fost comunism de fapt deloc, a fost o dictatură naţionalistă cu o bază socialistă.

  Că au supravieţuit oameni de dreapta, legionari ca spirit, îmbrăcând haina stângii, nu mă îndoiesc de asta. Până şi taică-meu a avut un comandant fost legionar.
  Până la urmă, naţia trebuie să supravieţuiască, iar naţionalismul a renăscut după 1958, ca doctrină. Regimul ceauşist în primii lui 15 ani a fost pozitiv, a fost regimul în care s-a atins cel mai înalt nivel de viaţă din întreaga noastră istorie.

  A, o paranteză cu Sima, să ne amintim că nu a vrut Codreanu să-l lase ca urmaş, el trebuia să vină numai dacă cei din faţa lui dispăreau. Sima a fost agent SSI şi un om ahtiat de putere, aceasta este imaginea lui. Vag mi-aduc aminte de mărturia unui preot din conducerea Gărzii, prezentată de Stoenescu, care spune că Sima a zis la un moment dat că vrea să înfiinţeze un lagăr pentru legionarii codrenişti.

  Despre tinerii care au murit cu idealurile creştine în inimă, am toată compasiunea şi toată dragostea creștinească, am tot respectul pentru marii români care au fost sfinţii închisorilor.

  Noi acum avem o situaţie economică foarte grea, după 20 de ani de conducere criminală, populaţia este prinsă într-un proces de genocid, iar ţara ajuns o colonie bananieră.
  Se poate arăta cu degetul către X sau Y, ca vinovaţi. Dacă vine o mişcare şi-l omoară pe X, pentru mine mişcarea aceea va fi criminală. Eu nu vreau crimă, ci judecată în baza legii, o judecată dreaptă însă, şi nu una precum cele din perioada stalinistă sau cea a cuplului Ceaușescu.

 5. Naţionalismul se sprijină pe trei piloni, Patria, Armata şi Poporul. Cel de dreapta pe Patrie, Armată, Popor şi Biserică.

  Indiferent de ce naţionalism vorbim, el nu este compatibil cu execuţiile, ci doar cu domnia legii, fie ea şi deosebit de aspră.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s