Recomandare

Doamnelor, domnişoarelor şi domnilor, vă recomand cu tărie să citiţi articolul „Experimentul România continuă”, scris de Ion Coja şi postat de TLC pe blogul său.

Anunțuri

5 responses to “Recomandare

 1. Am citit materialul, iar ideea centrală, axa povestirii în jurul căreia „povestitorul”, Ion Coja, însăilează o puerilă, stângace şi neargumentată teorie a conspiraţiei este următoarea:

  „După ce politicienii israelieni recunosc faptul că oamenii de afaceri israelieni au cumpărat România, aflăm şi scopul final al acestei acţiuni: actuala locaţie a statului israelian este una nesigură pentru poporul evreu, peste tot sunt înconjuraţi de state neprietenoase şi greu de stăpânit economic, sunt o enclavă într-o lume islamică. Prin cumpărarea României, israelienii pregătesc un teritoriu de rezervă pentru ei.”

  Deci, un material de mâna a doua, a treia de esenţă fascistă în care problemele ţării, în loc să fie puse în conjuncţie cu contradicţiile şi antagonismele capitalismul autohton secondat de imperialismul occidental, sunt puse în cârca evreilor şi a statului Israel.

  E şi acesta un mod de a face politică, dar penibil.

 2. 1.as, nu sint puse in carca evreilor (generalizare), ci a unora..mai neastamparati..”hight level”.2. in lumea de azi conspiratiile sint pe fatza, si-au pierdut aura de«mister» . 3…si „fascismul” e la periferia soc occidentale. curent marginal, alaturi de stanga extrema si anarhism. irelevant.4.apropo, Israel este parte (integranta) a lumii occidentale. a imperialismului cum ar veni.

 3. …pagini din vietile sfintilor.luna iulie.
  http://paginiortodoxe.tripod.com/vsiul/07-17-sf_marina.html
  *operele lui marx, sartre, lenin, probabil nu valoreaza pretul sabiei care a taiat capu’ unei martire in varsta de 15 ani.

  • Vasile,

   Există un păcat mare, numit al mândriei. Se vede şi când unul spune ceva de genul: “cât de bune sunt ale lui prin comparaţie cu ale părţii adverse”.

   Într-o carte bisericească am citit o cugetare: “Nu ne este dat nou să judecăm sluga, ci numai Stăpânului său”.

   Deci Vasile, hai să nu luăm locul lui Dumnezeu şi să ne apucăm să judecăm.

 4. pai nu judecam, frate. constatam, doar. sa stii ca nu-i interzis. caci pina si blandul sf Nicolae , i-a tras o palma lui Arie. la propriu…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s