Libia – din nou

Nader, in Cardiff, writes: „I am from Tripoli and I don’t recognize the TLC [rebel body]. How do I recognise someone that I don’t know? All I know about them is that they were behind the bombing of my country and encouraging for more, so they can get to power while tempting the coalition with oil. They sell my country for a very cheap price.

Have your say – BBC news

Dom’le, ce înseamnă manipularea, chiar și mai ales la imparțialii de la BBC news! Sunt tone de mesaje antigaddafi aici. Am găsit și unul, rătăcit – cel de mai sus, care deși nu este progaddafi, este în schimb echilibrat.

Cietsc mesaje de pe BBC news: în Misrata, doctorii nu mai fac față, gaddafiști îi toacă pe cei din Misrata, mai nou, ”rebelii” mizrățeni au eliminat 30 de lunetiști gaddafiști ș.a.m.d. Exact situația cu fosta Iugoslavie – sârbii erau prezentați ca ăia răi, bosniecii, croații, nu contează, împotriva sârbilor să fie, erau îngerașii, martirii, acum situația se repetă, numai că în loc de sârbi îi avem pe gaddafiști.
Dar de ce nu se iau interviuri și populației din Tripoli? De ce nu se iau interviuri luptătorilor guvernamentali? De ce nu există un echilibru, o proporționalitate între dările de seamă din cele două tabere? De ce atâtea ”de ce-uri”? Pentru că mass-media vestică ne manipulează, așa cum a învățat de la primul război irakian încoace, trecând prin cel din fosta Iugoslavie, ei fabrică gogoși pe care încearcă să ne le vâre pe gât. Sute de milioane de euro sunt investite în campaniile mass-mediei, date scribilor comandați, pentru ca fabricanții de armament să câștige la rândul lor miliarde, care se împart cu deștepții de politicieni care își trimit militarii în Libia, miliarde care o parte sunt plătite chiar de popoarele statelor care sunt implicate în afacerea cu Libia, apoi, după ce îl terminăm pe ”tiran” și pe copii lui, restul urmând să fie plătit de către poporul libian, a cărei țară are petrol mult și de excelentă calitate, cu mult peste cea a petrolului din Peninsula Arabică, care popor va fi condus – către sărăcie – de marionetele puse de vestici, care o să aibă și ele partea lor din sudoarea poporului libian, conform rețetei confirmate a implementării rahatului frumos ambalat numit pompos ”democrația de tip vestic”.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s